tiistai 26. elokuuta 2014

Ruokatreffit.

Ei mulla. Mutta muistelen elämäni aikana tapahtuneita treffejä ja treffejä ylipäätään jotka tapahtuu ravintolassa.

Mulla ei oo hetkeen ollu sellasia oikeita treffejä, että mennään leffaan, syömään ja katellaan tähtiä.
Se on jotenkin niin....jännittävää. Niin jännittävää että ihan oksettaa ja sä et viitsi tilata sitä maailman parasta pihviateriaa jonka normaalisti söisit, koska näyttää tyhmältä jättää lautaselle kasvikset ja suurin osa perunoista ja sit viel mies maksaa mahdollisesti koko lystin, etkä oo syöny muuta ku pihvin ja vähä ranuja, sekä juonu tietenki siiderin/oluen/lonkeron. Sitte sä alat miettii että jos mä vaan sellasen salaatin nii sen jaksaa syödä ja siinä on raikkaita juttuja kuten kurkkua ja tomaattia, nii ei tuu niin huono olo sen jännityksen takia ja koska et oo saanu siltä jännitykseltä mitään syötyä koko päivänä, mutta siitäkin sä jätät ite salaatit syömättä. Ne salaatinlahdet.
Ja sitten jos alkaa kauheesti röyhtäyttää, mahaan alkaa koskee, kiertää ihan helvetisti ja ei oo iha varmaa et kummasta päästä tulis ja mitä. Nii onpa kiva hei! =D

Mun mielestä sellanen ois kiva että toinen ees on semmosessa pienessä sievässä, siis oikeesti pienessä sievässä eikä kaatokännissä, semmosessa että uskaltaa kattoo toista silmiin eikä kohella jännityksestä, eikä mielellään siitä että joi 5 shottia liikaa. Sit jos ekoilla treffeillä välttämättä haluais että syödään yhdessä nii yhdessä kokaaminenhan vois olla aika kiva juttu? =) tehdä tietenki just jotai tortilloja joista valuu täytteet syliin ja kastikkeet pitkin naamaa ja koittaa näyttää siinä vielä ees melkein nätiltä.. =D siinä sit samalla ruokajuomaks mitä nyt kukakin haluaa juoda ja leffa pyörimään, siinä sit voikin tehdä peliliikkeen syömisen pääteeks ja hakeutua vahingossa toisen lähelle, silleen ihan tosi lähelle että ollaan ihan iholla, vaikka ollaan vielä vaatteet päällä. Ja jotta vaatteet pysyisikin päällä, niin siitähän vois lähtee istuksii iltaa jonnekki kivan hämyiseen paikkaan (lähipubi ei välttämättä oo aina paras vaihtoehto) ja siinä silleen nätisti ottaa kuppia.
Tässä on se vaara että helposti tullaan liian humalaan ja rymytään toisen kotiin tukka sekasin, toinen kenkä kadonneena ja pizzalaatikko kainalossa (ei muuten kannata laittaa pizzalaatikkoo kainaloon, täytteet valuu laatikon reunaan), jätetään pizza pöydälle, katsotaan toista humalaisen kiimaisella katseella ja sitten se alkaa: vaatteet sinkoilee sinne tänne, naapurit alkaa pitelee korviaan ja sänky uhkaa hajota alle. Puolitoista tuntia kauheeta rynkytystä eri asennoissa ja mitään ei tapahdu, paitsi valuu hiki ja kunto loppuu ja ainakin toinen sammuu. Aamulla heräät ja tyyppi on kadonnu. Hienot treffit.
Tai sitten tyyppi on vierellä vieläkin, heräilette yhdessä ja toteatte että on muuten mieletön darrapanetus. Tässä kohtaa ei enää vaatteita tarvitse heittää koska ne oli jo yöllä lennelly ties mihin...sukka lamppuun, farkut ovenkahvaan, paita keittiöön, pikkuhousut ehkä sängyn alle. No mutta asiaan: darrassa on huono harrastaa seksiä. Henki haisee, hikikin on ja saattaa alkaa oksettaa, ja joka työnnöllä tuntuu et puklin lisäks suusta tulee jotain miehistä elintä, riippuen toki siitä että minkä kokoista sisäänsä saa. Ja saamisesta puheen ollen, darrassa se on helpompaa. Saada tajunnan räjäyttävä ilotulitus. Sanotaan nyt näin vaikka en normaalisti ujostelekkaan sanaa "orgasmi". Sitten romanttisesti yhdessä suihkuun ja taas sama kuvio, ja suihkussa on lopulta käyty koko päivän aikana 10 kertaa pesulla, jyystetty suihkun seinää vasten, keittiön pöydällä, olohuoneen sohvalla, kokeiltu kaikki asennot ja sitten syödään darramättöö pitkin päivää.
Tulee kotiinlähdön aika. Pusut, halit ja heihei. Tässä kohtaa voi varovasti kysyy että mites tota sitte jatkossa, haluuks nähä vielä.
Jatkon kanssa voi käydä miten vaan. Jos sillä oli kivaa sun kanssa muutenki ku sekstaillessa  (koska kyllähän te muutakin teette ku panette, syötte ja ryyppäätte, ei kai sitä mykkänä tartte olla kyseisien toimenpiteiden aikana, paitsi panemisen, ellei se ole jotain ihanan pikkutuhmaa) niin kyllä se ilmottelee itestään ja haluu tulla takasinkin.
Maanantaina hehkutat kaikille sun kavereille että olit maailman ihanimmilla treffeillä. Ja sun kaverit huomaa sen jo kaukaa kyllä, kun sähän kävelet ku lihava ankka.
Ai mitä? Ai paikat hellänä? Ei oo! =D

Mutta sellaiset treffit. Osa oli oikeasta elämästäni poimittuja tapahtumia, osa ihan vaan aivojeni omaa tuotosta keskellä luovaa yötä. Näköjään luovaa. Ja näköjään pitäs yöllä enemmän muutenki kirjottaa kun tekstiä saan näin paljon aikaseks, yllättävän loogisessa järjestyksessäkin vielä kun miettii että tässä on nyt joku kaava miten tää menisi.

Nyt nukkumaan.

ps. saa mulle järjestää muunkinlaiset treffit =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti