lauantai 23. elokuuta 2014

Paljastuksia ja pahoinvointia

Otsikko on ehkä pikkusen hämäävä mutta ei sitä mitä siitä vois ajatella.
On ollu huono olo pari päivää eikä oo ruoka maistunu =/ kahvia juonu jonkun verran ja iha vähä lämmintä ruokaa per päivä. Yskä helpottaa ja välillä tuntuu että ei helpotakkaan. Äiti arveli että vois olla iha hyvä käydä taas astmatesteissä.

On toi yks saanu mut repii riemuakin kun ilmenny ihmisestä jänniä juttuja. Valheita kuukauden jälkeen ja ristiin puhumisia ja kaikkee. Täytyy kiittää yhteistä tuttua. Ja sanoinko mä että kaikki mitä mulle valehdellaan, selviää ennemmin tai myöhemmin... =) nyt ku ois selvinny aiemmin nii oisin voinu ennemmin myös jatkaa omaa elämää ja säästyny vaikka miltä sonnalta, vaikka kumpiki tiesi ettei tulevaisuutta vaan ole, mutta kun se sisäienen taistelija minussa ei suostu luovuttamaan ennen kun on iha varmasti kaikki kortit katottu. Mutta nyt.. =) voin sanoo että kaikella on ollu tarkoituksensa ja edelleen, palikat loksahtelee paikoilleen just niin kun pitääkin! En ikinä lopeta oppimista ihmisistä, ja se mikä on ollu tärkein oppi, niin se että älä kuitenkaan heittäydy ihan täysillä ennen kun tiedät että on turvallista heittäytyy.

Ja mulla meinaa kuuppa levii tähän jouten oloon, en oo jaksanu hoilottaa ja vetää omia karkeloita vailla järjen häivää. Vielä viikko, sitten mä nollaan ja nautin äiskän omasta ajasta, kylmistä holillisista juomista, hyvästä ruuasta, hyvässä seurassa... =)Janna - Sydämen kantaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti