keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ei sitä vaan voi aina kaikkee muistaa

Pitäsköhän tehdä ostoslista että varmasti muistan ostaa sitä mitä unohdin kolmella aiemmalla kauppareissulla eilen? Muistankohan ottaa listan mukaan? Muistanko kattoo listaa, jos muistan ottaa sen mukaan? 

Yleensä ne asiat on ehdottomasti maito ja wc-paperi joita pitää lähtee ostamaan ja juuri ne unohtuu. Koko matkan hoet mielessäsi matkalla kauppaan mantraa "paskapaperi ja maito, paskapaperi ja maito, paskapaperi  ja maito". Astit kaupan ovesta sisään. Ooooh, alennuksessa sämpylöitä...hmmm...ja jauhelihaa, taidanpa ostaa pari croissanttiakin tosta ku tuoreita on. Tarviinkos mää yleispuhdistusainetta ja jos tarviin niin minkälaista. Onpa isoja hintaeroja. Joo, tää on halvin. Ja kassalle. Kaupasta pois ja kävelet kotiin. Kotona huomaat että niin, se maito ja wc-paperi. Ja miks  mä oon ostanu kolme patukkaa sellasta suklaata josta en ees tykkää, ihan vaan siks että ne oli alennuksessa? Täähän on vähä sama homma ku joskus keväällä bloggaamani ostosreissu ku piti saada HK:n sinistä kaks pakettia kun ne sattu olemaan tarjouksessa.

Mä lähen kokeilee muistanko ostaa nyt sitä paperia. Niin ja juustoo. Ja ehkä lisää maitoo, meillä kun sitä menee. Litra tolkulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti