keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kumpi on parempi, nainen jolla on isot tissit, brassiperse, blowjob-huulet ja tuuhee pitkä tukka ja siniset silmät ja on tyhmä kuin saapas, ei omaa minkäänlaisia käytöstapoja, kiljuu ja hihkuu julkisilla paikoilla ja käy ryhmäliikuntatunneilla body pumpissa vai flanellipaitaan ja farkkuihin pukeutunut, vihreä/ruskea silmäinen naapurintyttö jolla lyhyet hiukset ja kulkee omaa tietään, antaa pienten ylimääräisten kilojensa näkyä ja akntaa ne ylpeydellä, uskaltaa sanoa mielipiteensä mutta osaa käyttäytyä julkisilla paikoilla? Mä luulen että moni mies varmaan pidemmällä tähtäimellä valitsee jälkimmäisen vaikka ensimmäinen varmaan menisi edustusvaimona ulkonäkönsä puolesta ainakin, jos ei muuten. Oon ennenkin kirjottanu näistä vaativista ihmisistä, mutta kummassa mies on valmis joustamaan, ulkonäöstä vai luonteesta? Tai voi olla lepakkonainenkin. Ja koska itse olen bi, niin voin itsekkin vastata, mutta vasta lopussa. Toki mä tunnen naisia jotka on sekä kauniita että älykkäitä, alyllä tarkoitan tilanneälyä yms., en kirjaviisautta. Mutta en tiedä olenko tavannut vain vääränlaisia miehiä, jotka osaa käyttää viehätysvoimaansa väärin ja minun kaltainen nainen jää heti ja helposti koukkuun, eikä uskalla luottaa vaistoonsa aina. Mutta, en vain ole tavannut kuin yhden miehen joka oli komea ja ainakin lähes täydellinen persoonana, vaikka insinööri olikin. (suhde kaatui muihin syihin) Ihmiset jotka tietävät olevansa kauniita, komeita ja oantavan näköisiä, unohtavat helposti muiden ihmisten sisäisen kauneuden. En puhu olettamuksista vaan siitä mitä minä ihan oikeasti olen nähnyt. Se on surullista. Ja miten helppo saalis "halvan" näköinen nainen on, jos sillä ei ole pään sisällä mitään.. Oikeastaan, nainen joka näyttää "halvalta" ja käyttäytyy kuin teini (ellei oikeasti ole, edes henkisesti) saattaa sisimmässään kaivata lämpöä lähelleen ja lähtee helposti sen takia kenen tahansa matkaan, mikä antaa ehkä vääränkin kuvan. Seuraakin kysymys: millä tavoilla on oikein hakea hyväksyntää? Arvostusta? Ehkä niitä kannattaa miettiä..! Mutta jokaisen kannattaa myös miettiä mitä sen pinnan alla on. Onko joku oikeasti sellainen minkä kuvan antaa.
Mutta, itse tosiaan valitsisin naisen/miehen joka näyttää "tavalliselta", ei tartte ravata salilla, kunhan kantaa itsensä ylpeänä, sellasena kun on. Omaa mielipiteitä, jonka kanssa pystyy saamaan mielenkiintoisia keskusteluja, pukeutuu kuitenkin siististi, vaikkei kledjut oiskaa viimestä huutoo, ei todellakaan tarvitse olla viimesintä muotia. Ja saa olla insinööri seuraavakin, kunhan ei ole "liian järkevä" että järkeistää tunteensakin. Kyllä, sellaistakin on nähty. 

Mutta jos mä nyt noi tiskit tiskaan....se piti alottaa mutta ku tuli ajatuksia mitä haluun kirjottaa nii sitte kyllä tiskit jää! =D

Aurinkoo ja pikku pakkasta ainaki Kuopiossa.. 
Kivaa keskiviikkoo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti