torstai 9. lokakuuta 2014

En ole rasisti vaan roturealisti.

Ja sain taas syyn vihata mamuja. Koska nyt vittu ihan oikeesti! Suomi-neidon alapäässä rellestää ja lietsoo lisää vihaa lähinnä mamu-teineistä koostuva porukka käymällä heikompien kimppuun, lapsien ja nuorien. Ne saa pisteitä siitä että saako kaadettuu uhrin maahan yhdellä lyönnillä! Medialla menee nyt hyvin, mamuilla ei mene, eikä varmaan tilanne parane, eikä tarvitsekkaan. Kiitos vitun Päivi Räsäsen ja muitten paapojien ja hyysääjien, täällä rehottaa valtoimenaan tiettyjen ryhmien järjestelmällinen rikollisuus. Joo ja lisää vaan, kyllähän tänne mahtuu! (huomioithan sarkasmin) Ja suvakit silittelee päätä, että "voi että ku Abdullah näki sotaa ja sillä kersalla on nyt traumoja ja teini-ikä rajumpi, yhyyy ja se on ihan oikeutettu purkamaan pahaa oloaan". No mutta, kun meillä on nyt niin helvetin hieno terveydenhuolto, nii mitäs jos vaikka kaikki mamut heti tullissa laitetaan psykologille selvittää traumoja ja siitä suoraan potku-nyrkkeilyyn, harrastuksen pariin, koska kyllähän sossu maksaa senkin, eikö vaan? Vaikka tuskin se mitään auttaa. Näillähän on ihan kulttuurisidonnaista käytöstä käydä heikompien päälle, raiskata naisia.. (eipä sillä, kyllä semmosia suomalaisiakin miehiä on, mut siitä eri teksti myöhemmin)
Näille annetaan kaikki ilmaiseksi, ne saa taivaskanavat ja paljon mitä minä en saa, jota minun kuuluisi ehkä saadakkin ja ne riehuu täällä ku eläimet, pelottelemalla, uhkailemalla ja käymällä käsiks meihin jotka on täällä asuttu aina! Ei vittu mitä touhua! Mä en näe että heidän näkemänsä sota ja kurjuus olisi oikeus käyttäytyy täällä miten sattuu, sekö on kiitos siitä että saavat nyt olla turvassa!? Tämmösten jälkeen ne ei kyllä turvassa ole!! Hieno lista kiertää facebookissa..
Eikö näille vois oikeesti järjestää paluulippua sinne mistä tulivatkin?!?! Kaikille niille, jotka tekee täällä rikoksia! Tämmönen viha lietsoo vihaa, tulee aika hieno kierre. Kuka sitä haluaa?! Niinpä niin...ei varmaan kukaan. Ihan ite omalla toiminnallaan saavat rasistisia kommentteja ja tekoja. Se on sitte vaan voi voi ja peiliin katsomisen paikka.

Ai vittu ku mulla keittää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti