perjantai 5. syyskuuta 2014

Peräkammarin pojat

Enkä puhu nyt homoista, jos joku heti kuvitteli.

Jere 30v. on sinkku. Ollut aina. Miksi? Jere 30 vee asuu äitinsä kanssa. Miksi? En tosiaan tiedä!! O.o
On perin kummallista että 30-vuotias asuu äitinsä kanssa, niin että asuminen ei ole tilapäinen järjestely, vaan kun ressukka ei ole osannut irtautua.

Jos mua tulis baarissa iskemään mies ja se kertoo että hän asuu äidin kanssa, kysyisin tietenkin että "varmaan väliaikaisesti?" ja jos mies vastaisi että eeeeiiii, kun hän on asunu koko ikänsä siihen asti äidin kanssa, niin kyllä sanoisin että "kiitos, mutta ei kiitos" ja kääntyisin kannoillani ja luultavasti ilmeeni ois näkemisen arvoinen. Jere vielä kehtaa jäädä ihmettelemään että onpa kumma kun naiset ei kiinnostu. Juu, ei mikään ihme että ei kiinnostu. Siinä ei paljon kiinnosta enää mikään muukaan asia vaikka alkuun tyyppi ois näyttänytkin olevan potentiaalinen aviomies ehdokas.

No, Jere alkaa miettiä että on se kumma tosiaan, kaverit sitoutuu ja hankkii lapsia. Jere itkee joka ilta itsensä uneen mielessään vain kysymys "miksi?".
Kuinka ihminen pääsee aikuistumaan jos ei aio muuttaa ikinä lapsuudenkodistaan? Ei mitenkään. Meinasiko Jere ja hänenlaiset miehet viedä tosiaan naisen kotiin (jossa -hyvä luoja- asuu miehen äitikin), hihkaista äidille että hei laitas mulle ja Pirjolle aamiaista ja voisit tuoda ne tänne huoneeseenkin ja äitihän tekee ja kipittää tarjottimen kanssa lemmenpesään. Hmmm....niiin, mihin lemmenpesään? Eihän siellä voi edes avoimesti rietastella! Pirjo kiljuu ku pieni sika ja sänky hakkaa seinään ja seinän takana äitimuori on saada slaagin! Tulee vielä huutamaan ovelle että "Minun poikaa et haureuden tielle vie!! Minun poika! Kuulitko?!?!" Viimeistään siinä vaiheessa varmaan tulee äkkilähtö. Tai jos ei, on ehkä nainenkin päästään vialla.

On se varmaan kiva jos äiti vielä pesee poikansa pyykit, ruoka on aina valmiina..
Mutta. Entäs jos Jerenlainen "mies" muuttaakin lapsuudenkodista omaan kotiin niin herää kysymys: osaako Jere 30v. tehdä ruokaa? Tonnikalapurkin avaaminen ei ole kokkaamista. Ja suoriutuuko Jere purkin avaamisestakaan.
No, Jere on asunut kaksi viikkoa omillaan, on riemuissaan kun sain viimein oman asunnon. Tapaa baarissa naisen. Kyllä, naisen. Juttu menee hyvin siihen asti kunnes päästään Jeren omaan kotiin. Siellä ei ole siivottu, koska äiti ei asu siellä kämpässä. Okei, tämäkin juttu on ihan vain kiireellä selitettävissä naisen omassa mielessä. Nainen hyvää hyvyyttään siivoo, tiskaa, silittää äijän kalsaritkin. Hän haluaa olla hyvä nainen, vaikka luulee tietävänsä että miesosaisi itsekkin. Sitten....tulee anopin tapaamisen aika: he katsovat toisiaan ja toteavat että on kuin peiliin katsoisi! Tästä saattaa alkaa ongelmat, kaikki mitä nainen tekee, on anopin mielestä väärin, ihan kaikki. Ja kuinka ollakkaan, Jeren ainut suhde 30-vuotiaana kariutui äidin takia ja muuttaa äitinsä helmoihin takaisin.
Tästä syystä Jere on ollut ja tulee olemaankin sinkku. Ja miettii vielä että olisikohan sen Pekan kanssa sittenkin pitänyt muuttaa naapurikaupunkiin kimppakämppään kun oli 17. Mutta Jere ei uskaltanut. Äiti olisi voinut suuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti