keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Keskiviikon katatonia

Huh, jessus! Aamulla heräsin, laitoin tiskit likoomaan, menin suihkuun, suihkun jälkeen tiskasin, siivosin, laitoin pyykit pyörii, välillä datailin, äiti toi omenoita, kauppaan, kotona tein omenapiirakan, vitun rumia korvapuusteja ja pikkupullia joista eka satsi meni uunin just. Melkeen koko ajan liikkeesä ja tehny jotain. Nyt ehtii hetken kirjottaa. Mutta hei, selkeesti vaimoainesta, ainaki eilen ja tänään. Eilen tein vohveleita. Ilman munaa, mutta ei se ole ongelma, onhan täs oltu ilman munaa muutenki...!!
Keittiön siivous tuntuu tässä vaiheessa ihan turhalta ratkaisulta, koska vehnäjauhot on kuorruttanu puol keittiöö. Melkein.
Kyttään tässä samalla noita pikkupullia, jotka alkaa näyttää jättiläispullilta...paisuu paisuu....hmmm...tulipas rivo olo. Mutta siis pullat paisuu ja leviää. Leipominen on kivaa mutta kivempi ois ku joku muu tiskais ja siivois jäljet.

Mulla heräsi kysymys että kukahan nuo kaikki pullat ja piirakat syö.. Me ei tytön kanssa niitä kaikkia ehditä syödä ennen ku ne menee syömäkelvottomiks! Hullu tossa vielä aattelin sämpylöitäki tehä, mutta jos mä huomenna.....tai jos kuitenki tänään, voihan olla etteä en huomenna enää viitsi vaan ostan sämpyläni kaupasta.. Hmmm...katellaan.. kunhan saan nuo pullat ees ekaks paistettuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti