sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Eikö se ole aika normaalia että sä haluut saada yhteyden johonkin tyyppiin, laitat viestii (joita ei lueta tai edes avata), koitat saada syitä että mikä on, miksi näin, mitä tapahtui ja sut estetään sosiaalisessa mediassa?!?! Missä ihmisten rehellisyys, suora selkäisyys ja hyvät tavat on silloinkin kun haluaa toisesta eroon? 
Tiedän että temperamenttisen kanssa keskustelu on joskus vaikeaa erotilanteissa ja sen sellaisissa kun haluaa siirtyä tuttavuudesta toiseen tai ei kehenkään, haluaa vaan pois, mutta temperamenttisen kanssa se on sitä vaikeampaa, rumempaa ja haasteellisempaa, mitä pidemmälle epätietoisuus menee ja epäluottamus kasvaa sitä mukaa, mikään ei ole selkeää, mihinkään ei saa suoria vastauksia. Pitäisi vain yrittää tulkita, mutta miten voi aina osata tulkita kun ei voi hetken päästä edes luottaa inhimillisiin "selityksiin jotka estää yhteydenpidon".
Tiedän, joskus pitää irrottaa, mutta usko hyviin ihmisiin on vielä tallella ja mahdollisuuksia pitää antaa. Mä annan, liikaakin. Joskus rajat tulee vastaan. Ja mun itseni kunnioitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti