maanantai 2. toukokuuta 2016

Ihmetystä herättäviä asioita

Ensimmäinen on tää maanantaiviha. Pitäskö alkaa muuttaa elämäänsä tai ees asennettaan niin että ei joka vitun maanantai tartteis valittaa siitä kun on maanantai?! =D
Menee helvetin hyvin ihmisillä jos ainut vitutuksen aihe on maanantai. Eikö vois olla onnelinen että edes huomaa heräävänsä siihen maanantaihin ja uuteen päivään ja viikkoon? On jokseenkin surullista että ihmiset jaksavat valittaa maanantaista kun toisilla on varmaan ihan oikeitakin ongelmia kun se että viikot nyt rullaa kuten rullannu tähänki asti iän kaiken.
En ymmärrä, ehkä mun ei tarvitsekaan... =)

Toisekseen, eläinrakkaiksi itseään tituleeraavat ihmiset, jotka kuitenkin vihaavat käärmeitä, hämähäkkejä, liskoja, papukaijoja, virtahepoja, aaseja ja myskihärkiä ja rusakoita, mutta RAKASTAA kissoja ja koiria ja marsuja. Hmmm....se että rakastaa vain kissoja ja/tai koiria, ei tee ihmisestä eläinrakasta. Ja kuitenkin kävelee aitonahkaisissa nahkakengissä. Ja syö lihaa.

Ja ihmiset jotka naukuu kun elämä on tylsää ja paskaa ja silti istutaan kotona ja odotetaan maailman seitsemännen ihmeen tapahtuvan tekemättä itse mitään. Eikö pienessä mielessä käy että lähe sieltä kotoos pois, näe ihmisiä, älä keksi tekosyitä miks et voi liikkua. Vähän enemmän asennetta ja myönteisyyttä. Kaikki ei pyöri sun navan ympärillä, sä et ole mikään erikoistapaus, paitsi ehkä siinä että mitään et edes yritä ja kitiset kun mikää ei onnistu ja toimi ja kaikki on levällään ja huonosti.
Elä päiviä kipujen kanssa, käy lähellä kuolemaa, koe paskaa nii tulee vähä perspektiiviä ja toivottavasti näkökulmaa siihen miten voi ittekkin elämäänsä järjestää.
Toki jos nauttii siitä että rypee jossai sonnassa nii ei ku antaa mennä mutta sit pitäs olla jo hiljaa ja nauttia sit siitä jos se on jotaki elämää.

Aurinkoista maanantaita, ottakaa päät pois persiistänne ja nähkää iloa, valoa ja positiivisuutta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti