torstai 19. elokuuta 2010

"Rahat on loppu mutta myydään Volvo" (eksän Volvo)

Mä mistä alkaisin?
....aamulla kaveri soitti ja herätti mut. Herättelin muksun joka valitteli kipeää oloa, soitin eskaan että ei olla tulossa. Sit keitin tytölle puuron ja rupesin ite viel nukkuu ja tyttö katto lastenohjelmia.
Päivä meni aika pitkälti koneella sen jälkeen ku heräsin. Illalla kaveri toi tyttönsä vanhoja vaatteita meille ja siitäpä sit alkoi neidin vaatekaapin inventaario. Kuluneet ja rikkinäiset sai lähtöpassit Heinälamminrinteelle ja käyttökelposet laitettiin jemikseen et annetaan niitä sukulaisille.
Mun niiiiiiiin tekisi mieli heittää kaikki, siis lähes kaikki (ei niitä jotka vasta ostanu) vaatteet jonnekki hiivatin vittuun ja ostaa ihan uusia tilalle, sitte uusia huonekalut, tapetit ja kaikki laittaa uusiks.
No, sitten siivoilin vähän ja tiskasin ja tein vielä pientä sapuskaa ku tajuttiin tytön kanssa et me ei olla syöty päiväruuan jälkeen muuta ku suklaata!!! Huh-huh. Vaan eipä meillä paljoa mitään enää olekkaan mitä syödä.. =(
No sittenpä alkoikin olla jo aika laittaa lapsi nukkumaan.
Itse murehdin asioita ja kun festareille menokin on epäselvää...sanoin kaverille mesessä että ens kesänä (jos vanhuuttani enää jaksan tai kiinnostaa) nii lähen joka festareille joille pystyn, mikäli tää ei mee niin ku elokuvissa. Ois ollu niin kiva käydä kerran eläissään kunnon festareilla ku viel intoo jne.. Viel ei oo heitetty hanskoja tiskiin, tunti aikaa niin selvii voiko viel päästä.

Voin kertoo, on ollu rankkaa vitutusta mutta oon ollu myös tosi hyvilläki fiiliksillä tänään.
Kaverin kans hölmöiltiin veispuukissa ja oon kuunnellu ipanan höpinöitä ja nauranu niille vedet silmissä ja maha kipeenä.. =)

Lopettelen tältä erää. Tuun kohta kertoo et kuinka käy sen festarikeissin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti