keskiviikko 18. elokuuta 2010

Levoton yö...

...illalla kuulin hyvän ystävän joutuneen sairaalaan. Pääsenee tänään pois.
Järkyttäväks tästä tekee sen että eilen aamupäivällä näin unta että yks ihminen (sen kummemmin selittelemättä) oli hypänny uimatornista pää edellä suoraan kivipohjaan ja oli hengenvaarassa.. Tän henkilön vanhemmat muistaakseni tuli kertoo tästä uutisesta mulle ja hänen äitinsä kanssa itkettiin aivan valtoimenaan. No, illalla tuli tän oikeasti sairaalaan joutuneen kaverin isä käymään meillä ja kyseli onko heidän lasta näkyny meillä ja jos on niin millon jne. jne. myöhemmin, pari tuntia tästä tapahtumasta kuulin siitä et nyt ollaan matkalla lasarettiin.
En meinannu uskaltaa nukkua ja kun uni sitten viimein vei, nukahdin vaatteet päällä ja heräsin kun tuntematon soittaa jotain saakelin seksipuheluja! Just joo....mä oonkin ihan törkeen kiihottunu sillä hetkellä. Not!
Sitten heräsi muksu ja sille ettii pupua ja nallee ja viereenki piti mennä vähäks aikaa ja mietin miten kamu voi. Sain ehkä kolme tuntii nukuttuu pätkissä kun yks kaveri soittaa viiden aikaan kännissä ja sanoo et pitää lähtee n. kolmen viikon päästä PALJUBiLEiSiiN jonnekki mökille....lupasin harkita. Viimeset kaks tuntii ja risat mä kyttäsin kelloo, nukuin aina ehkä puoltuntii kerrallaan.. Sitten soittaa pikkusisko et oli nähny veispuukissa ilmotuksen et mut pitää herättää ku puhelimen herätys ei toimi. Ei kun ylös aiwan raatona, tyttö hereille ja aamupalaa, joka ei tosin maistunut. Sitten viemään naapuritalon pihaan ku esikoulusta kaverin äiti vei tytöt koululle. Mun oli tarkotus viel nukkuu mutta en nyt sit nukukkaan..
Lähen hakee tytöt 12 jälkeen.
Ja tohon sairaala juttuun...eilen vielä kirjotin Romeon&Julian jälkeen mun sivulle "suru sinuun on rakastunut ja epäonni nainut" ja sitten sattuu tämmöstä! Viimesin karu juttu kävi n. kk sitten, otettiin sellasia pääkalloja kuvia kavereitten luona, siitä kaks tuntia nii kuulin kaverin kuolleen.. Ahdistavaa ja pelottavaa et tämmösiä sattumia ollu ja niihin viel ns. enneunet..! Ja sitten kun alkaa miettii tiettyjen asioiden tapahtumia ennen varsinaista tapahtumaa niin nehän on ihan enteitä tulevasta..
Kun vaan joskus näitä enteitä olis ennen kun jotain hyvääkin tapahtuisi. (?)


No mutta, elämä on sellaista.


Olis joskus onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti