keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kirje Minulle.

Kyllä, Sinä olet oikeudenmukaisuudestasi huolimatta ikäväkin ihminen, puutut asioihin, analysoit ja pohdit paljon ihmisten tarkoitusperiä, koitat saada omaa viestiäsi perille. Yrität myös ymmärtää muita mutta turhaudut kun et ymmärräkkään. Joskus on vain kuitenkin hyvä irroittaa asioista joita ei ymmärrä sitten millään, ja ihmisistäkin.
Sinä olet äärimmäisen lempeä ja ystävällinen niille jotka kohtelevat Sinua hyvin, haluat ihmisten näkevän että et ole paha ihminen vaikka tunteet kuohahteleekin ja impulssit on tähän asti ohjailleet paljon elämääsi ja sanelleet asioiden kulkua. Sinä olet myöskin hieno ihminen kun myönnät virheesi, seisot niiden takana ja pyrit tekemään asioita paremmin jatkossa.
Ei ole Sinun vikasi että reagoit pettymyksiin niin kovasti että ne saavat Sinut suunniltaan, Sinun vain pitää opetella käsittelemään niitä niin ettei ylilyöntejä tulisi.
Sinä osaat rakastaa lujasti, Sinä tunnet kaiken voimakkaasti, eikä se huono asia ole. Minkälaista elämä olisi vähemmän tuntevana tai täysin tunteettomana? Niinpä, ankeaa, tylsää. Et Sinä sellainen edes haluaisi olla. Et Sinä nauti tästäkään Sinusta mikä olet. Pää pystyyn. Sinä voit hioa itsestäsi pahimmat kulmat pois ja minä luotan Sinuun. Jätetään kuitenkin ominaiset piirteet ja se pieni tuittupäisyys jäljelle, jos joku ei Sinua kestä ja siedä, niin se on hänen menetyksensä, ei Sinun.
Sä olet tehnyt ja yrittänyt paljon, olet yrittänyt pitää suhteita kasassa ja pettynyt kun et ole onnistunut. Ei suhteissa olla yksin, täytyy sen toisenkin yrittää pitää suhde kasassa ja se pysyy kun KUMPIKIN sitä haluaa, eikä vain toinen ja yritä yksin turhaan pitää kasassa sellaista mikä toiselle on yhdentekevä.
Sinä tarvitset rinnallesi ihmisen jonka itsetunto kestää Sinun huonon päivän, jopa Sinun kiukuttelut ja tulee ottamaan syliin ja sanoo että "rakas, kaikki hyvin" tai antaa Sinun vain olla, koska Sinä tulet lähelle kun olet saanut itsellesi tilaa rauhoittua. Sinun seuraavan kumppanin tulee oppia lukemaan Sinua, tietää kuinka toimia kanssasi.
Sinä olet myös ystävänä hauska, kuuntelet, autat ongelmien ratkaisussa, tarjoat yöpaikan jos joku tarvitsee. Et kuitenkaan kaikkea siedä ystäviltäkään. Kaikissa suhteissa olet sitä mieltä että totuus voi sattua, mutta valhe/kertomatta jättäminen satuttaa vielä enemmän ja Sinulla on täysi oikeus suuttua jos Sinulle on valehdeltu tai kuulet jonkun asian muuta kautta kuin asianosaiselta itseltään. Eikä kukaan voi silloin sanoa että "siksi en kertonut koska sä reagoit noin", ei kukaan reagoi niin jos asiat puhutaan suoraan ja heti.
Rakasta itseäsi tuollaisena kuin olet, anna jonkun vielä tulla lähelle niin uskallat rakastaa. Älä pelkää.
Tiedän että Sinun on vaikea irroittaa joskus niistä jotka oli Sulle tärkeitä jossakin vaiheessa elämää, tiedät että käyttäydyt turhautuessasi rumasti, tiedät myös että yrität aina kaikkesi ja haluat katsoa kaikki kortit, useampaankin kertaan, ihan varuilta, mutta hei, sellainen sä olet.
Älä soimaa itseäsi liikaa virheistäsi, olet arvokas ja tärkeä silti. Asioita ei aa tekemättömäksi ja olet niin vahva että et jää rypemään niihin ikuisiks ajoiks, eikä tarvitsekaan. Sitä paitsi kaikki tekee joskus isojakin virheitä ja ihmisiä tässä vaan ollaan. Kaikki ollaan loppujen lopuksi samalla viivalla ja kuolevaisia kaikki.
Hyvää loppuelämäsi ensimmäistä päivää Milla <3 =)
Kaikki kääntyy aina parhain päin ja anna mennä niiden jotka ei Sinun arvoisia olleet ja jättivät ja lähtivät. Oikeastaanhan heitä pitäisi kiittää siitä että ollaan tässä ja näinkin vahvana ja samalla herkkänä omana itsenään. Nämä kaikki kokemukset koko 33 vuotisessa elämässä on tehneet Sinusta sen mikä olet nyt. Juuri tänään. Kiitä niistä kokemuksista ja ihmisistä jotka kävivät opettamassa jotain itsestään ja Sinusta itsellesi.
Monikaan ei Sinua tunne, mutta lähimmät ihmiset tuntee ja tietävät että kuka olet, anna ikävien puheiden mennä ohi korvien.

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä erittäin osuva teksti mun omaan elämään, olen kuin puulla päähän lyöty. Pitää vissiin tutustua sun blogiin tarkemmin :)

    VastaaPoista