maanantai 28. joulukuuta 2015

Sain psykan polille ajan niihin ADHD-tutkimuksiin ja tänään mulle tuli postin mukana läjä kuponkeja jotka pitää täyttää sinne vastaanotolle. Onhan tää elämä ollu yhtä helvetin matalalentoa eron jälkeen, eikä tää aina niin hauskaakaan oo ollu jos totta puhutaan mutta tärkeitäkin käänteitä tapahtunu.
Yksin mä en oo jäämässä ja pystyn antamaan seuraavalle miehelle ehkä jopa enemmän mitä edelliselle, ihan vaan siks että jotain opin tästäkin erosta.
Hurjia hyviä muistoja veispuukkikin näyttää ja mä tiiän että niitä näkyy ainakin vielä seuraavan vuoden ajan.
Mä sain Inkeltä kuvan jossa luki "Have enough courage to trust love one more time and always one more time" ja on kyllä sellanen lause että pätee minuun, minä hurja uskon vielä kaikkeen hyvään parisuhteidenkin osalta. Ja siihen että joku ei lähde ja se saa mut uskomaan että ymmärtää mua ihan oikeasti ja joka kykenee lukemaan mua eikä käytä mun heikkouksia mua vastaan. Ja tietää mitä haluaa. Mun elämässä on käyny jo ihan liikaa niitä jotka ei oo tienny mitä haluavat, alkuun kyllä lupaillaan yhteistä loppuelämää ja jopa vielä samalla viikolla kun erotaan.. ja mä huomaan että joka ikisen eron jälkeen mä oon ollu entistä eroa vittuuntuneempi, kusipäisempi ja jopa julmempi. Jotain myös aina käteenki jääny, en mä sitä vähättele. Mutta eron jälkeenkin on myös jättäjänki katsottava peiliin että miten korttinsa pelaa ja miettiä miksi halusi erota aiemmasta ja mitä puhuu uusille tuttavuuksille..
Onhan se kurjaa että kun joudun pettymään johonkin ihmiseen niin valitettavasti kyseinen ihminen tulee näkemään minusta todella ikäviä puolia ja asioita, enkä mä oikeen ymmärrä oikeastaan sitä lausetta että kun jätetyksi tullut tottakai käyttäytyy sekopäisesti eron jälkeen, kaikki kun ei ehkä sitä pettymystään osa käsitellä fiksuilla tavoilla, niin jättäjä kertoo että "no olipa hyvä kun jätin sut kun sä olet nyt tuollainen"..hmmm....niin, käyttäytyisikö jätetty niin jos suhde olisi jatkunut? Tuskin. En minä ainakaan ois tehny mitään sellasia asioita eron jälkeen jos mua ei olisi jätetty. Mä joka tapauksessa olen tehnyt pöljiä juttuja, mä seison kaiken sen paskan keskellä mun sanojeni ja tekojeni takana silti. Eikä tää mun elämä enää nyt ihan niin paskaa ole. Tää on mahdollisuus johonkin. Mä haluun siihen uskoo!
Ihan varmasti joku vielä tulee jäädäkseen. Jos minä vaan uskallan heittäytyä täysillä enää mihinkään.

Rupeen täyttää noita lappuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti