maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viimeks oli huono päivä, tänään ja eilen illalla parempi. Sain sirdaludit ja oon niitä nyt ottanu muutamana iltana peräkkäin, lukuunottamatta eilistä iltaa, koska join siiderin. Vaikka ei kai se ois mitään tehnyt?
Kirjottelen ku ootan et juutuubissa latautuu video jonka haluun kattoo...noi asmr-videot rauhottaa, auttaa nukahtamaan ja rentoutumaan. Ja mulla on nyt netti luurin kautta. Ja aion ostaa uuden luurinkin, riippuen siitä minkälaisen palkan saan. Ei lienee kovin häävi ku tein lyhyttä päivää eikä niitä päiviä paljoa tullu ton selän takia, ja lenssussakin olin. Jee... =/ jospa tulis jotai "buffet tyylistä tilukkia" tai baaritarjoilua, ne on aika jees. Sillon tällön. Pitäs nyt alkaa saada noi kouluhommatki kondikseen. Mutta miten minusta voi tulla hotellivirkailija tällä selällä, tällä kielipäällä ja se on vuorotyötäkin.

Ens vkl on karnevaalit suonenjoella, ilosaari rock joensuussa ja pirkkalassaki jotkut festarit. Sunnuntaina kummipojan konfirmaatio. Pitäs koittaa ennättää nähdä vaikka ketä, ehkä eniten yks mies, Eikä se oo mikään ehkä, vaan pitää, ku haluan. Jos se haluaa nähdä minut, niin siitähän se on eniten kiinni.

Mutta, jatketaan taas joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti