tiistai 14. tammikuuta 2014

Mulla ei ole luottotietoja, mulla on ollu keskivaikee masennus, osa tekemisistäni on vähintäänkin moraalisesti kyseenlaisia, mulla on mahdolliesti add tai adhd mutta mä haluan miehen joka on henkisesti vakaa, ei kauheita rikoksia tehnyt, suurin piirtein kunnollinen, mutta jos löydän kunnollisen miehen, luottotiedot kunnossa, ollut henkisesti terve elämänsä ajan, niin miten mies voi hyväksyä tällaisen naisen? Vaikka eksä oli just tällainen kunnollinen mies ja kelpasin hälle ktllä, mutta suhde kaatui muista syistä, mutta entäs jos enää ei käy niin.. Mitä jos kaikki ne kunnolliset, joita mulla on ollu, on sit koettu ja nähty ja jäljelle jää kaikki hulttiot joita minä en halua ja jään yksin? Ulkonäkökin olisi hyvä olla mulle siedettävä. Mutta jos en katsoisikaan aina ensimmäisenä ulkonäköä vaan alkaisin tutustuu johonkin joka ois mun mielestä kuitenki aivan susiruma (ei pahalla oikeita susia kohtaa, sudet on kauniita eläimiä) ja luonne mitä hienoin, niiiin......äääh....kyllä mä vaan kuitenki oon sen verran pinnallinen että vaikka ois kuinka upea luonne, niin tarvii sen olla hyvän näköinen. Miten ees mietin tällaista?
Lihakset, minua pidempi, saa olla tatskoja mutta ei pakko, mutta lävistyksiä korkeintaan kulmassa...kauheeta et kriteerit on nykyään niin korkealla, mutta toisaalta, vaatimustaso nousee sitä mukaa ku turpaan tulee.. Niin se vaan menee.
Kauheeta et ylipäätään näin paljon mietin tällaisia parisuhdejuttuja nyt. Ja osaisinko mä enää seurustella, saatikka asua jonkun kanssa yhdessä kun niin kauan menny ihan vapaasti, reissannu ja ollu, mutta tavallaan just siks kaipaan sitä parisuhde-elämää.. Haluun rauhottuu, mutta haluun silti et suhteessa on se jokin mikä pitää liekkiä koko ajan...vaikka välillä hiipuisi, mutta roihahtaisi sitten taas, kunhan ei sammuisi. Ja mä tietäisin et se toinen on mua varten, ja mä sitä.. <3
Ja niin ku aiemmin olin kirjottanu että miten se lähestyminen tapahtuu ja mitä toiselle voi kertoa ja missä vaiheessa.

Hmmmm........

Mutta uskon silti vielä kaikkeen hyvään, vaikka se usko on vitun monta kertaa viety..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti