sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Suhteet, suhteettomuus, ihastuminen, säätäminen...

Kun tapaa uuden ihmisen niin mikä on paras tapa lähestyä toista, miten usein on ok laittaa viestiä, mitä toiselle voi laittaa, milloin pitää ymmärtää vetäytyä ja antaa toiselle aikaa ja missä vaiheessa laittaa mitäkin yleensäkin. Mua ärsyttää tosi paljon, jokaisen kohdalla aina tää. Mä haluun näyttää että oon kiinnostunu, välitän ja haluan jotain vakavaa mutta en mä halua sitäkään että toinen ahdistuu mun viesteistä. Ja jos toinen välittää susta niin voiko se ahdistua viesteistä? Ymmärrän että voi jos heti alkaa suunnitella muuttoa yhteen tai lapsia ja jotain todella radikaalia....siis ite ainaki ahdistuisin sellaisesta, mutta jos nyt ei puhuta ihan niin hurjasta.
Ehkä se on just se "alkusäätö" mikä ratkaisee kaiken että jääkö se siihen vai jatkuuko ja miten.
Ja itse haluan olla toiselle ainut pelkkä säätökin, ainut ketä tapailee, ainut kelle laittaa kivoja viestejä...en haluu olla mikään hätävaranainen. Ja voihan olla että toinen on koko ajan töissä, väsy jne eikä siks laita viestii. Kyllä mä ymmärrän sellaset tilanteet ettei oikeesti pysty ja on varmasti muutakin elämää kun joku nainen satojen kilometrien ja merien takana.

Elän ite nyt jännittäviä aikoja. Kaikki selvinnee. Mutta perseestä tää tilanne sikäli on kuitenki ku koittaa olla normaalisti ja kännissä ei ainakaan pysty ku menee holtittomaks tunteitten kanssa.

En jaksa enää kirjottaa tästä tänään. Tai saatan tulla kirjottaakkin.

Mut kyl tää tästä. Syteen tai saveen.

Onneks muksu tuli joulun vietosta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti